Veliki broj supružnika potajno muči osjećaj da nešto u braku ne funkcionira. Strast je usahnula, dosada je tu, nema velike povezanosti, naklonosti ali ima podrazumijevanja. Zajednička tema su djeca, novac ili posao. Oni su prijatelji koji se dobro poznaju i sve je naizgled ok. Ali nema intime. Nema ni svađa. Sve je nekako „kao u braku“. Stabilno, predvidljivo, sigurno. Živi se iz navike zajedno. Ako tako žive i drugi, čemu onda taj crv u glavi? Čemu nezadovoljstvo?

Za razliku od braka u kojem je prisutna velika mjera zlostavljanja, psihičkog i fizičkog nasilja, svađa, ovisnosti u raznim oblicima, brak s malom dozom stresa ili tzv. melankolični brak nije tako loš da bi ste odlučili za razvod, ni dovoljno dobar da biste se u njemu osjećali ispunjeno.

U njemu se stalno osjećate podvojeno. U jednom trenutku vam je dobro i ok ste i ne možete niti zamisliti da ostanete bez svog partnera jer ste toliko toga postigli skupa,  a već se u sljedećem pitate koliko ćete još izdržati i strah vas je od...

Please reload

Najave

KAKO TI JE PROŠAO DAN?

August 4, 2020

1/1
Please reload

Recent Posts

June 3, 2020

May 1, 2020

March 13, 2020

March 2, 2020

January 26, 2020

Please reload

Arhiva
Please reload

Copyright S

  • White Facebook Icon

Croatia, Pula, Divkovićeva 3   l   info@spsavjetovanje.com  l   098 16 82 985