Radionica "Samopouzdanje kao preduvjet uspjeha"

April 1, 2017

Naše se samopouzdanje razvija kroz cijeli život. Sliku o sebi gradimo kroz naša iskustva s drugim ljudima i kroz aktivnosti kojima se bavimo.

Kada odrastemo naši uspjesi (i neuspjesi), način na koji su nas tretirali i tretiraju članovi obitelji, učitelji, treneri, autoriteti, kolege i prijatelji doprinosi kreiranju razine samopouzdanja.

Među onima koji u svom životu ne postižu onoliko koliko bi mogli,  ne zbog nedostatka sposobnosti, želje za uspjehom, već zbog nedostatka samopouzdanja mnogobrojne su upravo žene.

Žene često ostaju u lažnoj „zoni sigurnosti“ samo zato što se nisu spremne suočiti s rizikom od neuspjeha ili pak izazovima koje uspjeh nosi sa sobom. Boje se bilošto mijenjati kako ne bi bile loše majke, partnerice, prijateljice,  kćerke itd...a same ostaju trajno nezadovoljne i nesigurne.

Usvajajući nova znanja, strategije i nova ponašanja možemo njegovati i razvijati samopouzdanje u svakoj životnoj dobi, i u onim područjima života u kojim osjećamo da nam nedostaje ( partnerski odnosi, odnosi s djecom, s nadređenima, kolegama, prijateljima itd.)

 

U sigurnom i ugodnom okruženju otkrijte na koji način Vaše misli  i Vaše ponašanje utječu na Vaše samopouzdanje, te kako se prema sebi možete bolje odnositi i pritom se osjećati dobro.

Dobrodošli.

 

Datum održavanja: 6.4.2017.

Vrijeme: 18.00-20.00

Kotizacija:200 kn

 

 

Svjetlana Prkić, prof. 
Life & business coach

 

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave se zaprimaju na mail: svjetlana.prkic@gmail.com do 4.4.2017. tj. do popunjenja grupe.

 

 

Please reload

Najave

PROŠLOST U SADAŠNJOSTI

August 26, 2020

1/1
Please reload

Recent Posts

August 17, 2020

June 3, 2020

May 1, 2020

March 13, 2020

Please reload

Arhiva
 
Please reload

Copyright S

  • White Facebook Icon

Croatia, Pula, Divkovićeva 3   l   info@spsavjetovanje.com  l   098 16 82 985