Radionica "Samopouzdanje kao preduvjet uspjeha"

April 1, 2017

Naše se samopouzdanje razvija kroz cijeli život. Sliku o sebi gradimo kroz naša iskustva s drugim ljudima i kroz aktivnosti kojima se bavimo.

Kada odrastemo naši uspjesi (i neuspjesi), način na koji su nas tretirali i tretiraju članovi obitelji, učitelji, treneri, autoriteti, kolege i prijatelji doprinosi kreiranju razine samopouzdanja.

Među onima koji u svom životu ne postižu onoliko koliko bi mogli,  ne zbog nedostatka sposobnosti, želje za uspjehom, već zbog nedostatka samopouzdanja mnogobrojne su upravo žene.

Žene često ostaju u lažnoj „zoni sigurnosti“ samo zato što se nisu spremne suočiti s rizikom od neuspjeha ili pak izazovima koje uspjeh nosi sa sobom. Boje se bilošto mijenjati kako ne bi bile loše majke, partnerice, prijateljice,  kćerke itd...a same ostaju trajno nezadovoljne i nesigurne.

Usvajajući nova znanja, strategije i nova ponašanja možemo njegovati i razvijati samopouzdanje u svakoj životnoj dobi, i u onim područjima života u kojim osjećamo da nam nedostaje ( partnerski odnosi, odnosi s djecom, s nadređenima, kolegama, prijateljima itd.)

 

U sigurnom i ugodnom okruženju otkrijte na koji način Vaše misli  i Vaše ponašanje utječu na Vaše samopouzdanje, te kako se prema sebi možete bolje odnositi i pritom se osjećati dobro.

Dobrodošli.

 

Datum održavanja: 6.4.2017.

Vrijeme: 18.00-20.00

Kotizacija:200 kn

 

 

Svjetlana Prkić, prof. 
Life & business coach

 

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave se zaprimaju na mail: svjetlana.prkic@gmail.com do 4.4.2017. tj. do popunjenja grupe.

 

 

Please reload

Najave

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

June 3, 2020

May 1, 2020

March 13, 2020

March 2, 2020

January 26, 2020

January 23, 2020

Please reload

Arhiva
 
Please reload

Copyright S

  • White Facebook Icon

Croatia, Pula, Divkovićeva 3   l   info@spsavjetovanje.com  l   098 16 82 985