top of page

Kako zračimo, tako privlačimo

Tijekom odrastanja zavoljeli smo neki sport, slikanje, određenu vrstu glazbe, kuhanje ili nešto treće. Što je trud koji smo uložili u savladavanje neke vještine ili stjecanje nekog znanja bio veći, to nam je rezultat donio više užitka. To vrijedi i za druge situacije – što se više dajemo u nešto, što smo strastveniji u našem istraživanju, to je i dobitak veći. Naročito važi za veze – što više uložimo, više dobivamo.

No činjenica je da je mali broj veza u kojima postoji ravnoteža u primanju i davanju. Često se pomirimo s nečim što nas ne zadovoljava, pristajemo na malo jer zapravo negdje u dubini sebe osjećamo i da ne zaslužujemo najbolje. Prebrzo odustajemo. Pritom često zaboravljamo da smo mi ti od kojih sve kreće – naše ulaganje, iskrenost, otvorenost i povjerenje koje smo spremni izgraditi. Zaboravljamo da je ljepota u nama i ako želimo imati kvalitetne odnose, budimo disciplinirani u izgradnji istih. Kvaliteta privlači kvalitetu.

Ako s vezama imamo teškoća i uvijek iste probleme s partnerima, vrijeme je da se zapitamo kakve smo to obrasce razmišljanja, osjećaja i ponašanja izgradili. Kako zračimo i što privlačimo? I umjesto da očekujete da se vaš partner promijeni, budite vi promjena koju želite u svom životu. Nekad to znači puno promjena u postojećem odnosu a nekad kraj i početak nekog novog odnosa s vašim novim JA.

Kako zračite, tako privlačite.

Najave
Recent Posts
Arhiva
 
bottom of page