Brown Minimal UI Testimonial Facebook Post.png

 

Pozivamo vas na predavanje PRIČE O BRAKU I SEKSU koje će se održati 10.12. 2021. od 18:00-19:30 h ONLINE.

Ovo predavanje je koncipirano u dva dijela.

U prvom dijelu ćemo se baviti našim očekivanjima od partnera i partnerskog odnosa, te pružiti uvide u faze razvoja braka ili veze, s posebnim osvrtom na fazu kad se parovi udaljavaju tj. kad su u krizi.

 

Pojasnit ćemo ulogu asertivne komunikacije i emocionalne inteligencije u izgradnji toplih i podržavajućih odnosa i važnost postavljanja granica za izgradnju i očuvanje samopoštovanja i samopouzdanja.

 

Koliko nam prihvaćanja različitih uvjerenja i vrijednosti partnera kao i sociokulturološko obilježje sredine u kojoj živimo utječe na naše odnose i zadovoljstvo istim, saznat ćemo kroz interakciju tijekom samog predavanja.

U drugom dijelu predavanja bavimo se čimbenicima koji utječu na seksualno zdravlje, fazama seksualnog odgovora, problemima koji se mogu javiti među parovima počev od nedostatka seksualne želje, nemogućnost postizanja seksualnog vrhunca do potpunog izbjegavanja bilo kakvih seksualnih aktivnosti i zanemarivanja sebe kao seksualnog bića. Osvrnut ćemo se na utjecaj pojedinih bolesti (bolesti štitnjače, dijabetes, hipofiza, vaskularne bolesti, depresija i anksioznost) na seksualno zdravlje kao i na faze u životu žene kao što su bubertet, postporođajna stanja, menopauza.

Ukratko, u ovom edukativnom predavanju prepoznat ćemo obrasce ponašanja koji doprinose kvaliteti bračnih odnosa ili ih kvare, te osvijestiti odgovornost za odnos u kojem se nalazimo.

 

Ostati zajedno unatoč brojim izazovima ili pak početi razmatrati opciju razvoda ako odnos jako loše utječe na naše ukupno mentalno, emocionalno, fizičko i duhovno stanje; pitanja su na koja ćemo zajedno tražiti odgovore.

 

Ukoliko bude veliki interes za predavanje, pripremit ćemo ćemo nastavak u drugom terminu.

Predavanje će se održati preko Zoom platforme na linku:

https://zoom.us/j/5529533175?pwd=TUxEd0R1dUE5WkYxbSt1UzRPdFo2UT09

Meeting ID i Passcode ćete dobiti nakon izvršene prijave putem kontakt obrasca.

Zainteresirani za predavanje, nakon što se prijave putem kontakt obrasca i dobiju podatke za uplatu kotizacije, dokaz o uplaćenoj kotizaciji u iznosu od 100 kn trebaju poslati najkasnije do petka, 10.12.2021.  do 12 h na mail: info@spsavjetovanje.com.

 

Radujemo se Vašim prijavama i nadamo se da će Priče o braku i seksu donijeti ne samo nove poglede na odnose u kojima se nalazimo, već jedno zabavno i ugodno druženje koje pomjera granice i daje seksualnosti mjesto koje zaslužuje u našim životima.