top of page
priče o braku i seksu.jpg

 

Pozivamo vas na predavanje PRIČE O BRAKU I SEKSU koje će se održati 24.2.2023. od 18:00-20:00 h ONLINE.

Ovo predavanje je koncipirano u dva dijela.

U prvom dijelu ćemo se bavit očekivanjima od partnera i partnerskog odnosa, te pružiti uvide u faze razvoja braka ili veze, s posebnim osvrtom na fazu kad se parovi udaljavaju tj. kad su u krizi.

 

Upoznat ćete se s psihološkim igrama koje doprinose lošoj komunikaciji i udaljavanju partnera, načinima komunikacije koje potiču i održavaju bliskost u vezi, potrebama koje treba osvijestiti kako bi se mogle jasno postaviti granice za izgradnju i očuvanje samopoštovanja i samopouzdanja.

 

U drugom dijelu predavanja bavimo se čimbenicima koji utječu na seksualno zdravlje, fazama seksualnog odgovora, problemima koji se mogu javiti među parovima počev od nedostatka seksualne želje, nemogućnost postizanja seksualnog vrhunca do potpunog izbjegavanja bilo kakvih seksualnih aktivnosti i zanemarivanja sebe kao seksualnog bića. Osvrnut ćemo se na utjecaj pojedinih bolesti (bolesti štitnjače, dijabetes, hipofiza, vaskularne bolesti, depresija i anksioznost) na seksualno zdravlje kao i na faze u životu žene kao što su pubertet, postporođajna stanja, menopauza.

Kad je u pitanju muško seksualno zdravlje dotaknut ćemo se poteškoća koje prouzrokuju preuranjena ejakulacija, odgođena ejakulacija i nemogućnost održavanje erekcije tijekom seksualnog odnosa.

Ukratko, u ovom edukativnom predavanju prepoznat ćemo obrasce ponašanja koji doprinose kvaliteti bračnih odnosa ili ih kvare, te osvijestiti odgovornost za odnos u kojem se nalazimo.

 

Ostati zajedno unatoč brojim izazovima ili pak početi razmatrati opciju razvoda ako odnos jako loše utječe na naše ukupno mentalno, emocionalno, fizičko i duhovno stanje; pitanja su na koja ćemo zajedno tražiti odgovore.

 

Predavanje će se održati preko Google Meet platforme i za prijavu je dovoljno imati samo GMAIL račun.

Zainteresirani za predavanje, nakon što se prijave putem kontakt obrasca prilažu dokaz o uplaćenoj kotizaciji u iznosu od 20 € na mail: info@spsavjetovanje.com najkasnije do 24.veljače 2023.
 

Kotizaciju treba uplatiti na broj HR1024840081135231618 kod RBA. U opisu plaćanja navesti "kotizacija za predavanje Priče o braku i seksu".

 

Radujemo se Vašim prijavama i nadamo se da će Priče o braku i seksu donijeti ne samo nove poglede na odnose u kojima se nalazimo, već jedno zabavno i ugodno druženje koje pomjera granice i daje seksualnosti mjesto koje zaslužuje u našim životima.

bottom of page