top of page

 Najave i osvrti iz medija

ja sam ok ti si ok vodnjan  svjetlana pr

 JA SAM OK, TI SI OK


Pozivamo vas na predavanje koje će se održati u knjižnici Vodnjan, na adresi Trgovačka ulica 23, 20.9.2023. s početkom u 19 h.
 

Obzirom da je predavanje u sklopu projekta Knjigom do mira, središnja tema predavanja je empatija i asertivna komunikacija.
 

Predavanje je namijenjeno odraslima i potrebna ja prijava na mail vodnjan@gkc-pula.hr.
 

Više o programu možete pročitati na linku: https://www.gkc-pula.hr/.../knjigom-do-mira-u-5-tjednu.../

ŽENSKA SEKSUALNOST

January 29, 2020

U prepunoj dvorani GKC Pula sinoć se održao panel na temu ženska seksualnost. Mi smo iz SP savjetovanje & coaching također učestvovali i dali svoj doprinos govoreći o seksualnim smetnjama kod žena i muškaraca. Atmosfera je bila sjajna, pa nam je to poticaj za nove seksualne teme i nove edukacije.
O seksualnosti i seksualnom zdravlju se puno ne govori a izuzetno su važni čimbenici našeg zdravlja općenito i zadovoljstva u partnerskim odnosima.
Zahvaljujuči našoj seksualnosti živimo punim plućima, poletni smo i energični i istodobno nezadovoljni i frustrirani ako imamo seksualnih problema.
Seksualnost je područje našegživota koje nikako ne smijemo zanemariti bez obzira koliko godina imamo i imamo li partnera ili ne.

4 FAZE PROMJENE

February 14, 2019

Povodom obilježavanja 12. Tjedna psihologije u četvrtak, 21. veljače 2019. s početkom u 18 sati u polivalentnoj dvorani Knjižnice Labin održat ćemo predavanje na temu "4 faze promjene".

 

Na predavanju o promjenama upoznat ćemo se s fazama kroz koje prolazimo tijekom promjene, emocijama koje su karakteristične za pojedinu fazu, otporima, okidačima i dobrobitima koje svaka promjena donosi sa sobom.

4 faze promjene kao 4 godišnja doba simboliziraju prirodne procese našeg učenja, rasta i razvoja tijekom kojih postupno otpuštamo stare i pronalazimo nove obrasce razmišljanja i ponašanja.

 

Pridružite nam se i saznajte koje je vaše godišnje doba!

ŠTO BI REKAO WALT DISNEY? - GOSTUJUĆE PREDAVANJE

November 19, 2017

Na poziv predmetnih nastavnica prof.dr.sc. Danijele Križman Pavlović i doc.dr.sc. Morene Paulišić, pozvani smo održati predavanje studentima smjera Managment i poduzetništvo. Raduje nas činjenica da business coaching polako ulazi u visokoškolske ustanove i što je prepoznat kao veliki potencijal za motivaciju i prof. razvoj studenata.

PREDAVANJE "SIMBIOZE U ODNOSIMA", GRADSKA KNJIŽNICA LABIN

February 15, 2016

U kojoj mjeri kvaliteta međuljudskih odnosa utječe na naše psihičko i fizičko zdravlje, kako prepoznati i izaći iz odnosa u kojem se ne potiče zdrava autonomija već međusobna ovisnost, postoje li zdrave simbioze ili ne, kako voljeti slobodno? ...neke su od crtica s ovog predavanja.

 Dobrodošli!

KONFERENCIJA "PROBUDI SEBE I SVOJE POSLOVANJE"

December 04, 2015

Niste egoistični ako želite bolji život. Ako cijenite to što imate ali želite to podignuti na par stepenica iznad, raditi manje, privlačiti i imati više, tada slušajte sebe i dođite poslušate naše divne predavače koji će vas uputiti prema tim stepenicama...

 

Tekst preuzet od organizatora,  Agencije Diamaris.

 

OSOBNI I PROFESIONALNI RAZVOJ KROZ COACHING

September 13, 2015

Na poziv predsjednice udruge BPW Prvi hrvatski klub Pula dr.sc. Alide Perkov, održat ću predavanje istarskim poduzetnicama na temu Osobni i profesionalni razvoj kroz coaching.

 

Što je coaching, na čemu se temelji njegova učinkovitost, koje vrste coachinga postoje, koja je uloga coacha i kako nam coaching može pomoći u poslu i privatno teme su ovog predavanja.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 14.9.2015. godine u 18 sati u IDA prostorijama, Mletačka 12 u Puli.

Iako je predavanje zatvorenog tipa, to je ujedno i poziv svim poduzetnicama da dođete i pridružite nam se kao naša nova članica.

Dobrodošle!

NETWORKING U ŽENSKOM PODUZETNIŠTVU

May 09, 2015

Povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica i Međunarodnog tjedna coachinga, Gradska knjižnica Poreč poziva na predavanje prof. Svjetlane Prkić "Networking u ženskom poduzetništvu".

 

Jesu li žene dovoljno zastupljene na rukovodećim mjestima i općenito u poduzetništvu? Što je to networking i kako se žene mogu povezati kroz mrežu kontakata, koje komunikacijske kanale biraju i kako samopouzdanje utječe na poslovni uspjeh, saznajte u utorak, 19. svibnja 2015. godine u 19 sati u odjelu za djecu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 4).

CIKLUS PREDAVANJA "USPJEŠNA ŽENA" - PAZIN, POREČ, PULA

March 15, 2014

PAZIN – Sinoć je u Pazinu, u organizaciji Kluba žena IDS-a, održano prvo predavanje iz ciklusa „Uspješna poslovna žena“.

 

U zanimljivom i motivirajućem predavanju bilo je riječi o položaju žena u društvu te uzrocima manje zastupljenosti žena i potrebi osnaživanja i umrežavanja.Na predavanju se također razgovaralo o analizi samopouzdanja kao bitnog čimbenika osobnosti, njegovim pozitivnim i negativnim ekstremima, osobnim sustavima vrijednostima i načinima na koje se samopouzdanje može povećati.

 

Edukacijski ciklus u organizaciji Kluba žena IDS-a, nastavit će se tijekom proljeća s temama „Kako upravljati vremenom na svoj način“ te „Javni nastup – poslovna komunikacija“.

Edukacijski ciklus vodi Svjetlana Prkić, prof. mentor, certificirani Life & business coach.

IZAZOVI U SVIJETU POSLOVNIH ŽENA

May 11, 2014

Povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Novigrada-Cittanova poziva na predavanje prof. Svjetlane Prkić Izazovi u svijetu poslovnih žena.

 

Saznajte koje prepreke onemogućavaju ženama da unatoč kompetenciji i obrazovanju napreduju u karijeri, na koje načine odgoj utječe na žensko samopouzdanje i zašto je važno poznavati nevidljive mehanizme kojima se žene marginaliziraju?

 

Predavanje će se održati u petak, 23. svibnja 2014. u 19 sati, u holu Gradske knjižnice Novigrad-Cittanova.

IZAZOVI U PARTNERSKIM ODNOSIMA

February 09, 2014

U utorak, 18. veljače 2014. godine u 18 sati, Središnja knjižnica bit će domaćin predavanja Izazovi u partnerskim odnosima.

U vrijeme kad individualizam poprima sve veće razmjere, otuđenost u vezama raste, a broj razvoda se kontinuirano povećava, istodobno sve više čeznemo za toplim i podržavajućim partnerskim odnosima.

Što utječe na faze u partnerskom odnosu? Što je realno očekivati nakon zaljubljenosti? Kako umjesto pokušaja mijenjanja partnera otkriti zajedničke vrijednosti? Kako prepoznati obrasce ponašanja, preuzeti odgovornost za odnos u kojem se nalazimo i ostati zajedno unatoč brojim izazovima?

Partnerski odnos može biti naš veliki izazov ili nerješivi problem. Izbor je na nama.

Dobrodošli.

 

Please reload

bottom of page