Predavanja ili radionice? Coaching ili savjetovanje?

Grupe podrške?

 

Za koju god se opciju odlučili, dobro ste odabrali. Svako ulaganje u osobni razvoj je investicija s dugotrajnim povratom ulaganja.

Predavanja

Ako volite poslušati zanimljiv i motivacijski sadržaj a niste se voljni aktivno uključiti, onda su predavanja idealna opcija za vas. Održavaju se povremeno i ulaz na predavanje je slobodan. Više o PREDAVANJIMA.

Radionice

Ako želite steći neke određene vještine ili želite da vaši djelatnici steknu određene vještine, radionice su pravi izbor. Radionice o prezentiranju, organizaciji vremena, donošenju odluka, asertivnoj komunikaciji, motiviranju, delegiranju i brojne druge. Više o RADIONICAMA.

TA savjetovanje

Ako želite investirati malo više vremena u osobni razvoj koji bi se ostvarivao prema načelima transakcijske analize, što podrazumijeva i usvajanje njezinih osnovnih koncepata, savjetovanje je opcija za vas. Savjetovanje je 1:1. Više o SAVJETOVANJU.

Grupe podrške

Ako vam je bitna komunikacija s drugima u sigurnom okruženju,  koja podrazumijeva susrete dvaput mjesečno i svaki put na određenu temu, onda su grupe podrške najbolji izbor za vas. Kroz grupe podrške učite primjenjivati sve što se naučili ili osvijestili, pritom zrcaleći se s drugim članovima grupe. Kroz grupu podrške rastemo zajedno, pružamo si uzajamnu podršku i učimo toleranciji. Više pod GRUPNI COACHING.

Coaching

Ako ste spremni uložiti vrijeme i energiju u otkrivanje vlastitih potencijala i ako ste spremni preuzeti odgovornost za ono što vam se dešava u vašem životu, coaching je izbor za vas. Coaching kao i savjetovanje se radi 1:1. Polučuje rezultate koji su trajno održivi i zato je često klijentima  izbor br. 1. Više o COACHINGU.

Please reload

Copyright S

  • White Facebook Icon

Croatia, Pula, Divkovićeva 3   l   info@spsavjetovanje.com  l   098 16 82 985