top of page
COACH

Photo by Mira Horn

Svakim danom pomjeram svoje granice i iznova si potvrđujem da granice, zapravo, ne postoje. Možda samo one, u našim glavama.

 

I zato, ukoliko osjećate da ste na bilo koji način sputani ili nerealizirani, a želite biti slobodni i uspješni, kontaktirajte me.

 

Kroz coaching rastemo zajedno. Vaš uspjeh je i moj uspjeh.

 

Svjetlana Prkić, prof.

Predavanje u Gradskoj knjižnici Labin,19.2.2016. u 9. tjednu psihologije

 

Kada su me kao malu djevojčicu pitali:" Što želiš biti kad narasteš?" samouvjereno sam odgovarala "Učiteljica". Dvojbi nije bilo.
Moram priznati da mi nije bilo sasvim jasno, kako to da nikad nisam posumnjala u svoj tadašnji izbor. A onda se u mom životu pojavila transakcijska analiza i odgovori na brojna pitanja su bili tu.

 

No, da krenem redom.

 

Završila sam matematičku gimnaziju i fakultet i dobila zvanje prof. informatike. Zadovoljna sam i sretna u ulozi profesorice više od 15 godina.

Ta uloga me ispunjavala i još uvijek me ispunjava, no pojavili su se i neki novi izazovi.

Zahvaljujući rođenju mog sina i promjenama koje roditeljstvo probudilo u meni, moja ljubav prema psihologiji je svakim danom postajala sve veća.

I kako to obično u životu biva, kad nešto jako želite i spremni ste djelovati svemir vam pomogne i ja sam neočekivano dobila stipendiju i završila edukaciju za coacha.

 

Kad nam je Svjetlana poslala svoje motivacijsko pismo za stipendiju, pisala nam je da uvijek bira najsuvremenije edukacije, ambiciozno pristupa svemu pa i osobnom razvoju sebe i drugih, da u svojoj Puli i Istri planira seriju radionica o pozitivnim navikama, slušanju, boljoj komunikaciji. Svojim je pismom Svjetlana osvojila glavnu stipendiju za edukaciju 'Biti coach', koju je uspješno završila certifikacijom u srpnju 2012.

 

Kao profesorica u zvanju savjetnice, Svjetlana kaže da je odavno uočila važnost poticanja ljudi na korištenje vlastitih potencijala, što je uvijek donosilo dobre rezultate. Stoga joj je edukacija 'Biti coach' predstavljala nastavak procesa razvoja, donijela nove spoznaje i otkriće novih područja primjene razvojnih metoda“, Poslovni savjetnik, 20.12.2012.

 

No, to nije sve !

 

Kad se kotač zakotrlja, onda sve ide svojim tokom. Nekad brže, nekad sporije. Baš onako kako treba biti.


Završila sam i dvogodišnju Akademiju Hrvatske udruge za coaching, sudjelovala na mnogobrojnim specijaliziranim edukacijama, kongresima, radionicama. Održala sam mnogobrojna predavanja i radionice iz područja osobnog razvoja. 

 

U rujnu 2017. sam okončala trogodišnju spec. edukaciju za savjetnika iz područja transakcijske analize pri ITAA (The International Transactional Analysis Association).

U srpnju 2022. sam završila dvogodišnju edukaciju za savjetnicu iz područja seksualnog zdravlja. Radim pod supervizijom.

 

Zadovoljna sam i ispunjena, kao nikad do sad.

 

profesorica

life & business coach
savjetnica za partnerske i bračne odnose
savjetnica za seksualno zdravlje pod supervizijom
bottom of page