top of page

Radionica "Samopouzdanje kao preduvjet uspjeha"

Naše se samopouzdanje razvija kroz cijeli život. Sliku o sebi gradimo kroz naša iskustva s drugim ljudima i kroz aktivnosti kojima se bavimo.

Kada odrastemo naši uspjesi (i neuspjesi), način na koji su nas tretirali i tretiraju članovi obitelji, učitelji, treneri, autoriteti, kolege i prijatelji doprinosi kreiranju razine samopouzdanja. Među onima koji u svom životu ne postižu onoliko koliko bi mogli, ne zbog nedostatka sposobnosti, želje za uspjehom, već zbog nedostatka samopouzdanja mnogobrojne su upravo žene. Žene često ostaju u lažnoj „zoni sigurnosti“ samo zato što se nisu spremne suočiti s rizikom od neuspjeha ili pak izazovima koje uspjeh nosi sa sobom. Boje se bilošto mijenjati kako ne bi bile loše majke, partnerice, prijateljice, kćerke itd...a same ostaju trajno nezadovoljne i nesigurne. Usvajajući nova znanja, strategije i nova ponašanja možemo njegovati i razvijati samopouzdanje u svakoj životnoj dobi, i u onim područjima života u kojim osjećamo da nam nedostaje ( partnerski odnosi, odnosi s djecom, s nadređenima, kolegama, prijateljima itd.)

U sigurnom i ugodnom okruženju otkrijte na koji način Vaše misli i Vaše ponašanje utječu na Vaše samopouzdanje, te kako se prema sebi možete bolje odnositi i pritom se osjećati dobro. Dobrodošli.

Datum održavanja: 6.4.2017.

Vrijeme: 18.00-20.00

Kotizacija:200 kn

Svjetlana Prkić, prof. Life & business coach

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave se zaprimaju na mail: svjetlana.prkic@gmail.com do 4.4.2017. tj. do popunjenja grupe.

Najave
Recent Posts
Arhiva
 
bottom of page