top of page

Radionica "Izazovi u partnerskim odnosima"

U vrijeme kad otuđenost u vezama raste a broj razvoda se kontinuirano povećava, istodobno sve više čeznemo za toplim i podržavajućim partnerskim odnosima. Ako smo sami, želimo pronaći nekoga tko nam odgovara. Ako smo u vezi, želimo biti ispunjeni i zadovoljni, manje se prepirati i više uvažavati. I svi, baš svi imamo svoju sliku o tome što znači imati partnera i očekivanja od tog odnosa i od osobe. Ukoliko našim očekivanjima dodamo i sve brži tempo života i teškoće svakodnevnice, vrlo je vjerojatno da ćemo se naći u situacijama u kojima osjećamo da nema više razumijevanja. Ako to stanje potraje a otuđenost poraste, sve češće se pitamo možemo li se s tim nositi? Izgleda kao da ljubav nije više dovoljna za rješavanje problema. Je li to baš tako? Odgovore na ovo i slična pitanja može potražiti upravo na ovoj radionici.

  • Što utječe na faze u partnerskom odnosu?

  • Što je realno očekivati nakon zaljubljenosti?

  • Kako umjesto pokušaja mijenjanja partnera otkriti zajedničke vrijednosti?

  • Kako prepoznati obrasce ponašanja, preuzeti odgovornost za odnos u kojem se nalazimo i ostati zajedno unatoč brojim izazovima?

U ugodnom ambijentu i lijepom ženskom društvu saznajmo na koji način gledamo na partnerske odnose, kao veliki izazov ili nerješiv problem. Dobrodošli. Svjetlana Prkić, prof. Life&business coach

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave se zaprimaju na mail: svjetlana.prkic@gmail.com do popunjenja grupe

Najave
Recent Posts
Arhiva
 
bottom of page