top of page

Radionica "Odgovornost, moj izbor"

Jeste li odgovorni, manje odgovorni ili previše odgovorni? Kako vaša odgovornost utječe na vaš život?

Ovo je 5. radionica Ciklusa o međuljudskim odnosima.

Mjesto održavanja: 21.6.2016. u 19 sati, Zajednica tehničke kulture, Veruda, Pula.

Preuzeti odgovornost za svoj život znači voditi brigu o sebi, o svom fizičkom i psihičkom zdravlju. Poznavati, prihvaćati i izražavati sebe, svjesno donositi odluke i prihvaćati njihove posljedice.

Možda zvuči jednostavno? No, samo na papiru. Mnogi koji se trude birati odgovornost složit će se da nije baš tako i da je to proces koji traje, nekad i godinama... Jedni su neodgovorni ali nisu svjesni toga, drugi su svjesni ali se ne mogu pokrenuti, treći preuzimaju odgovornost za sve i svašta i lome se pod teretom tuđih odgovornosti...

Odakle krenuti?

Možda, za početak, priznati da sebi su neke situacije izvan naše kontrole i da smo nemoćni. No, u puno situacija možemo svjesno odlučiti i odabrati. Izbor neće uvijek biti ugodan i ponekad ćemo morati birati između dviju ili više nepovoljnih opcija, no moći ćemo napraviti izbor. Nekad se naše odluke neće svidjeti našim bližnjima i to može utjecati na naše odnose s drugima. No, dugoročno gledano, upravo te odluke mogu biti nešto, što smo najbolje učinili za sebe.

Ovo je radionica o izborima, odlukama koje donosimo i našim unutarnjim konfliktima.

Dobrodošli!

Prijave i info na svjetlana.prkic@gmail.com ili na tel. 098 168 29 85 do popunjenja grupe, najkasnije 20.6.2016.

Trajanje 2 sata.

Najave
Recent Posts
Arhiva
 
bottom of page